Sideaktiviteter

Trekantområdets Brandvæsen løser en lang række opgaver udover brand og redning. Her bruger vi den overskudskapacitet vi har, når vi ikke er på udrykning. Alle sideaktiviteter er selvstændige forretningsområder med egne regnskaber.

 • Åbn for at læse om sideaktiviteterne

 • Nøglebokse

  Vi håndterer bestilling af nøglebokse i alle de 6 kommuner, der er en del af Trekantbrand. For bestilling og yderligere info, klik på linket herunder.

  Gå til info om nøglebokse

 • Buskørsel

  I Fredericia Kommune sørger vi for, at kommunens borgere køres til og fra dagtilbud, skole, læge etc. Vi har 16 busser, der dagligt udfører mere end 500 kørsler. Alle busser føres af uddannede og dedikerede chauffører.

  Den daglige planlægning udføres af 4 dygtige og servicemindede medarbejdere på vores kørselskontor. 

  Gå til info om bustjeneste og kørselskontor

 • Hjælpemiddeldepot

  I Middelfart håndterer vi hjælpemidler til kommunens borgere. Så snart et hjælpemiddel er blevet godkendt til en borger, sørger vi for, at det bliver leveret. Vi sørger endvidere for, at udleverede hjælpemidler bliver serviceret og repareret hurtigst muligt.

  Vi har også ansvaret for opsætning af nødkald og nøglebokse hos den enkelte borger.

  På hjælpemiddeldepotet er der 7 fagligt dygtige og dedikerede ansatte, der sætter en ære i at yde god og nærværende service til kommunens borgere.

  Gå til info om Hjælpemiddeldepotet

 • Brandmateriel

  I Vejle, Fredericia og Middelfart Kommune efterser vi brandmateriel i kommunernes institutioner, skoler, sygehuse etc. Det ligger os meget på sinde at yde god service, så kunden trygt kan regne med at skulle der blive behov for brandbekæmpelse, så er udstyret efterset og i orden.